Ontvang een gratis polo bij aankoop van een Schäffer filterset!

Zijn de filters van jouw Schäffer shovel binnenkort aan vervanging toe? Bestel jouw filterset in de maand juni (2021) en je ontvangt een Schäffer polo in jouw kledingmaat cadeau!

Een filterset bevat alle filters voor jouw Schäffer type. Doordat je ze in een set koopt bespaar je gemiddeld ook nog eens 10% op de totaalprijs.

 

Wanneer moet ik mijn filters vervangen?

Het is van belang om je filters tijdig te vervangen, dit is beter voor de levensduur van je machine en de motor. In het onderhoudsboek van je machine kun je nakijken wanneer en hoe vaak je de filters het best kunt vervangen. Dit verschilt namelijk per Schäffer shovel en per filter.

Schäffer Nederland dealers verkopen enkel originele Schäffer onderdelen. Ons advies is ook om enkel originele onderdelen te gebruiken voor jouw shovel. Hierdoor zorg je voor een maximale bescherming van de motor. Filters van andere (B) merken hebben bijvoorbeeld een hogere micron/MU factor (maat van de grootte van de gaatjes in de filter) waardoor ze minder effectief filteren.

De filters van jouw Schäffer shovel kun je vrij eenvoudig zelf vervangen. Heb je hulp nodig of heb je er geen tijd voor? Uiteraard kun je dit klusje ook laten klaren bij jouw dichtstbijzijnde Schäffer dealer.

Eenvoudig bestellen bij jouw Schäffer dealer

Bestel snel jouw filterset bij de dichtstbijzijnde Schäffer Nederland dealer! Benieuwd welke partij dat is? Neem dan een kijkje op onze contactpagina. Je kunt op de kaart zien welke Schäffer dealer bij jou in de buurt is gevestigd en wat de contactgegevens van deze dealer zijn.

Je kunt bij je bestelling ook direct de gewenste maat doorgeven aan de Schäffer dealer. Je ontvangt de polo gelijktijdig met de filterset (indien op voorraad).

Schäffer onderdelen
Schäffer onderdelen
Schäffer onderdelen
Schäffer onderdelen

Actievoorwaarden

  • Van 1 juni 2021 tot en met 30 juni 2021 ontvang je bij aankoop van een Schäffer filterset een gratis polo shirt.
  • De actie is enkel van toepassing bij afname van complete Schäffer filtersets.
  • Indien je bestelt in de actieperiode en de gevraagde filterset of polo shirt is niet voorradig, dan ontvang je de producten met een nalevering.
  • De getoonde filterset foto op de advertenties en andere communicatie uitingen kan afwijken van de te bestellen of bestelde filterset. Iedere filterset bestaat namelijk uit een andere samenstelling van filters. Dit samenstelling per filterset is afhankelijk van de machine waarvoor de filters bestemd zijn.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen, kortingscodes en/of acties.
  • Schäffer Nederland behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.
  • In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan melding worden gedaan op schaffer.nl.
  • Schäffer Nederland is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken