Kom demo draaien met Schäffer shovels op de Demodagen in Zeewolde!

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november organiseren we Demodagen bij Schäffer Nederland in Zeewolde. Op de Demodagen draait alles om het uitproberen van verschillende Schäffer shovels op het buiten terrein en in de zandbak. Je hoeft niet met een lege maag naar huis: voor een biertje en een lekkere hap wordt gezorgd op ons Winter Wonderland catering plein!

Je bent van harte welkom op:
• Vrijdag 25 november van 15:00 tot 21:00
• Zaterdag 26 november van 09:00 tot 17:00

Gloednieuw Schäffer type op de demodagen

Tijdens de demodagen wordt de eerste elektrische telescopische wiellader ter wereld gepresenteerd! Kom dus zeker een kijkje nemen naar deze primeur.

Schäffer elektrische telescopische wiellader

Diverse types uit de rode & gele lijn aanwezig

Er zijn diverse Schäffer types uit zowel de rode lijn als uit de gele lijn aanwezig om een testrit mee te maken. Shovels uit de rode lijn zijn geschikt voor landbouw toepassingen. Ze zijn ideaal voor  het verplaatsen en wegzetten van producten op hoogte, zoals het leegrijden van stallen, het voeren van dieren en/of het vullen van een voermengwagen. Shovels uit de gele lijn worden juist veel gebruikt voor werkzaamheden als het tillen en verplaatsen van zware lasten, waaronder bouwmaterialen zoals een pak stenen.

Schäffer demo dagen Zeewolde

Gratis bus vanuit Maarheeze

We willen onze klanten en andere geïnteresseerden uit het zuiden van het land ook graag de mogelijkheid geven om langs te komen op de Demodagen. Daarom organiseren we op zaterdag 26 november een gratis busreis naar de Demodagen in Zeewolde vanuit Maarheeze.

De bus vertrekt vanaf het adres Den Engelsman 2 in Maarheeze. Om 09:00 in de ochtend rijden we richting Zeewolde en de bus vertrekt rond 15:00 terug naar Maarheeze.

Wist je dat het Soma College (dé vakschool voor de infra, geo en betonbouw) ook op 26 november een open dag organiseert? Voor meer info klik hier.

serene-seas-instagram-post-1
Schäffer Nederland
Specialist in wielladers voor de agri- en bouwsector

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken