Ontdek en probeer Schäffer shovels op de TKD

De TKD (Technische Kontakt Dagen) is de grootste buitenbeurs van West-Europa op het gebied van grondverzet- en recyclingmateriaal. Dit jaar vindt de beurs plaats op 8,9 en 10 juni in Almere en Schäffer Nederland doet uiteraard mee! Wij presenteren onze Schäffer wielladers zowel statisch als in een aparte demobak. Tijdens de TKD kun je de machines dus komen bekijken en zelfs uitproberen!

Schäffer shovels voor bouw & industrie

Op de TKD nemen wij een selectie mee van het gele Schäffer assortiment. Deze wielladers zijn voor bouw & industrie en variëren in gewicht van 2 ton tot 12 ton. Op onze stand zijn ook een aantal telescopische wielladers te bewonderen zoals de Schäffer 9660T. Deze kenmerkt zich door een enorme hefhoogte van 6,10 meter en een comfortabele SCV plus cabine.

Daarnaast presenteren we ook de volledig elektrische Schäffer 24e. Dit is een 2 tons wiellader met lithium-ion batterijpacks die 20 km/u haalt en in een halfuur tot 80% kan worden opgeladen met een snellader. Met deze toepassing kun je met een laadpauze tijdens de lunch een normale werkdag vooruit (uiteraard afhankelijk van je werkzaamheden).

Schäffer gele machines TKD 2023

De gloednieuwe Schäffer 1422 SGT

Tijdens de TKD presenteren wij ook de gloednieuwe Schäffer 1422 SGT. Dit is de meest compacte wiellader in het assortiment. Het bijzondere aan deze machine is dat deze uitzonderlijk veelzijdig is, waardoor deze in te zetten is voor zowel agri- als bouwwerkzaamheden. Kortom, deze nieuwe wiellader is de ideale multitasker om het gehele jaar door te gebruiken. De Schäffer 1422 SGT die we presenteren op de TKD is een ‘first edition’ machine. De productie van dit type wordt in het vierde kwartaal van 2023 opgestart.

Schäffer shovel 1422 SGT

Meld je aan voor de TKD 2023!

Heb jij zin om langs te komen op onze stand? Meld je dan nu aan via onderstaande knop en ontvang gratis tickets!

Wil je meer weten over de TKD in Almere? Bekijk dan de website.

serene-seas-instagram-post-1
Schäffer Nederland
Specialist in wielladers voor de agri- en bouwsector

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken