Schäffer Nederland nieuwe importeur voor Schäffer wielladers!

Het importeurschap van Schäffer wielladers komt in handen van één bedrijf: het nieuw opgerichte Schäffer Nederland! Deze onderneming is vanaf nu onderdeel van Verhoeven International. Verhoeven verkreeg in 2017 al de importeurrechten voor de gele lijn wielladers voor bouw & industrie. In januari werd het importeurschap voor de rode lijn, wielladers voor de agri sector, overgenomen van Cees Berkhof. Beide lijnen behoren dus vanaf 2020 toe aan exclusief importeur Schäffer Nederland.

Schäffer Nederland heeft haar hoofdvestiging in Zeewolde en gaat de wielladers van het Duitse kwaliteitsmerk verdelen in Nederland middels een combinatie van directe verkoop en een dealernetwerk.

Landelijk dealernetwerk

De meeste ondernemers in de agri/landbouw hebben behoefte aan een lokale dealer. Daarom is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opzetten van een dealernetwerk. En met succes! In totaal hebben zich al 15 dealers, verspreid over het hele land, aangesloten bij Schäffer Nederland. Deze dealers zijn stuk voor stuk sterke ondernemingen (veelal landbouwmechanisatiebedrijven) die meerdere A merken verkopen. Schäffer machines passen dan ook goed in hun assortiment.

Het bedrijf Bromach was voorheen de importeur van de agri lijn voor de provincies: Friesland, Groningen en Drenthe. Ook voor deze drie noordelijke provincies zijn we met hen tot een akkoord gekomen. Bromach zal vanaf heden zowel de rode als gele lijn verkopen. Hierdoor kunnen zij ook meer dan alleen de agri branche bedienen.

De dealers mogen ook wielladers uit de bouw & industrie lijn aanbieden, maar de focus ligt bij hen op de agri lijn. Schäffer Nederland richt zich juist meer op de verkoop van de bouw & industrie lijn, maar ook daar geldt dat de verkoop van een rode wiellader via Schäffer Nederland niet is uitgesloten. De klant beslist zelf waar hij koopt.

Uiteraard kan de klant ook voor alle onderdelen, toebehoren en service van beide lijnen bij Schäffer Nederland en haar dealers terecht.

 

Klik op de afbeelding en bekijk de lanceringsvideo!

schaffer nederland lancering

 

Machinegebruiker blijft vaak trouw aan Schäffer

Schäffer wielladers kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit van materialen en een lange levensduur. Dat is ook de reden dat veel gebruikers van Schäffer heel lang trouw blijven aan het merk. De souplesse van het rijden, de kracht bij het oppakken van een last en de grote hoeveelheden die de wielladers kunnen tillen zijn belangrijke pluspunten.

Schäffer assortiment

Het grootste verschil tussen de rode en de gele lijn zit hem in het feit dat de rode variant wat eenvoudiger is uitgevoerd dan de gele. De wielladers voor bouw & industrie zijn voorzien van een lagere voorwagen en een krachtige hefcilinder met een verzwaard hefframe. Zo zijn deze machines beter toegerust op het heffen en transporteren van zware lasten.

Het Schäffer assortiment bestaat uit maar liefst 40 verschillende machines; waaronder wielladers tot 6 ton en telescopische wielladers tot 13 ton. Met het oog op de toekomst is er voor beide lijnen ook een elektrische machine ontwikkeld. De Schäffer 23e voor de agri sector en de Schäffer 24e voor de bouw & industrie. Deze machines oogsten nu al veel belangstelling.

 

elektrische shovel 24eelektrische shovel 23e

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Schäffer 8620T