Schäffer Onderdelen

Ben je op zoek naar Schäffer onderdelen voor jouw shovel? Die kun je bij ons bestellen!

Wellicht vind je het handig om eerst te kijken wat je precies nodig hebt. Dit is mogelijk via de portal van de Duitse fabrikant. Je komt hier door op de onderstaande knop te klikken. Je komt dan uit op een pagina waar je ‘guest access’ ziet staan; hiermee krijg je toegang tot de portal. In de portal kun je zoeken naar onderdelen met behulp van het serienummer van jouw machine. Direct bestellen via deze portal is helaas niet mogelijk, maar dit kan uiteraard wel via ons of één van de Schäffer Nederland dealers.

r-vhschaffer-020622-4965

Wil je onderdelen bestellen? Vul het onderstaande formulier in!

Heb je een vraag over Schäffer onderdelen?
Bel ons of laat je vraag achter via het bovenstaande formulier!

Belang van originele Schäffer onderdelen

Verwacht jij topprestaties van jouw machine? Zorg er dan altijd voor dat je het onderhoud en reparaties uitvoert met originele onderdelen. Deze zijn namelijk specifiek ontworpen voor Schäffer machines en ook uitvoerig getest onder de exacte omstandigheden van de machine waar ze in geplaatst worden.

Niet-originele onderdelen zorgen er voor dat de efficiëntie van jouw shovel vermindert en je meer risico loopt op onverwachte uitval. Ook je fabrieksgarantie vervalt op het moment dat je gaat werken met deze onderdelen.

Als je het onderhoud tijdig laat uitvoeren en de slijtgevoelige onderdelen op de aanbevolen momenten vervangt zorgt dit ervoor dat je een shovel hebt die ijzersterk is en bijna nooit ongepland stil komt te staan. Bovendien zorgt dit ook voor een hogere restwaarde mocht je de machine nog ooit willen verkopen. Al kunnen we ons dat bijna niet voorstellen…

Schäffer onderdelen bestellen? Of service nodig?

Als je je onderdelen bestelt bij Schäffer Nederland ben je zeker van de originele A-kwaliteit, een snelle levering en krijg je advies van de Schäffer experts!

Twijfel je over de onderdelen die je nodig hebt of heb je hulp nodig bij het onderhoud? Neem gerust contact met ons op. Schäffer Nederland kan namelijk ook voorzien in het onderhoud en reparaties voor jouw Schäffer shovel.

Ook als je het onderhoud liever zelf uitvoert kun je bij ons terecht. We adviseren en assisteren je graag.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken