Assortiment Elektrische agri shovels

Schäffer 23E
Gewicht
2240 - 2305 KG
Motorvermogen
29 PK
Schäffer 23e T
Gewicht
2750 KG
Motorvermogen
28 PK

De nieuwe elektrische shovel van Schäffer werkt emissievrij: uitlaatgassen en lawaai behoren nu tot het verleden. Dit is een belangrijk voordeel wanneer je binnen werkt, maar aangezien dieren, mensen en het milieu allemaal baat hebben bij schone lucht en extreem lage geluidsniveaus, is de 23e ook perfect geschikt om te gebruiken in buitenstallen, schuren, hokken,
opslagplaatsen, magazijnen en rijpistes. Het innovatieve waterkoelingssysteem draagt bij tot schone omgevingslucht en regelt de temperatuur van de elektrische motoren, waardoor een extra grote ventilator overbodig is.

Aan de buitenkant is de elektrische shovel vergelijkbaar met het erg populaire dieselmodel 2345. Een compacte lader van 45 pk met een bedrijfsgewicht van 2,3 ton. De elektrische shovel doorstaat ook op het vlak van de prestaties makkelijk de vergelijking met zijn diesel tegenhanger. De kiplast en hef hoogte zijn bijna identiek voor elektrische en dieselmotoren. Natuurlijk kunnen bestaande uitrustingsstukken makkelijk worden gebruikt op de 23e. Ook alle andere voordelen die de beproefde laders van de Schäffer 23-serie onderscheiden zijn standaard.

De 23e is de enige elektrische lader die een snelheid haalt van 20 km/h. De typische snelle acceleratie van een elektrisch voertuig is standaard.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Offerte aanvragen