Schäffer Service

We voeren onderhoud en reparaties uit aan alle Schäffer wielladers. Schäffer Nederland heeft haar hoofdvestiging in Zeewolde en meer dan 30 aangesloten dealers door heel Nederland. Daardoor is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt waar je reparaties en service kunt laten uitvoeren. Waar je ook woont- of werkt, als jouw Schäffer onderhoud nodig heeft ben je zeker van een korte reistijd en goed opgeleide Schäffer service monteurs!

Servicepunten

In de onderstaande kaart zie je alle Schäffer Nederland dealers (voor verkoop en service) in één oogopslag.
Klik op de rode markers om de contactgegevens van de dealer te bekijken.

r-vhschaffer-020622-4864

Heb je een servicevraag die je aan ons wilt stellen?
Bel ons of laat je vraag achter via het service formulier!

Service formulier

Schäffer service op afstand

Komt jouw Schäffer tijdens de werkzaamheden stil te staan? Dat kan je planning nogal in de war schoppen. In deze situatie kunnen we ook reparaties op locatie uitvoeren. Zowel de hoofdvestiging van Schäffer als verschillende dealers beschikken over complete servicebussen, waarmee we je uit de brand kunnen helpen op je werk- of thuislocatie.

Onze ervaren servicemonteurs hebben een zeer brede kennis van de shovels en kunnen je probleem oplossen zodat jij weer door kunt met het werk.

Belang service & tijdig onderhoud

Als je voor een lange levensduur van jouw machine gaat is het van belang om preventief onderhoud uit te laten voeren. Schäffer shovels worden ontworpen en geproduceerd om aan een unieke productkwaliteit te kunnen voldoen. Als je het onderhoud tijdig laat uitvoeren en de onderdelen op de aanbevolen momenten vervangt zorgt dit ervoor dat je een shovel hebt die ijzersterk is en bijna nooit ongepland stil komt te staan. Bovendien zorgt dit ook voor een hogere restwaarde mocht je de machine nog ooit willen verkopen. Al kunnen we ons dat bijna niet voorstellen…

Zorg er dus altijd voor dat je de voorschriften in de gebruikershandleiding zo goed mogelijk naleeft en tijdig jouw onderhoud inplant bij één van onze servicepunten. Kunnen we je hierbij helpen of heb je vragen over preventief onderhoud? Neem gerust contact met ons op.

Ook als je het onderhoud liever zelf uitvoert en alleen maar onderdelen wilt bestellen kun je bij ons terecht. We adviseren en assisteren je graag.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken