De kwaliteit en kracht die Schäffer shovels leveren

Een shovel is een ware alleskunner. Je kunt hiermee grote hoeveelheden grond verplaatsen, maar ook het vervoeren van ladingen gaat met deze machines erg gemakkelijk. Deze machine kan voor veel verschillende werkzaamheden ingezet worden. Dit is te danken aan de diverse aanbouwdelen die je kunt gebruiken. Deze krachtige machine is bijvoorbeeld terug te vinden in de wegenbouw maar ook in de agrarische sector met bijvoorbeeld het vervoeren van hooibalen. Schäffer Nederland heeft diverse shovels te koop. Beschikt jouw bedrijf meer over wat kleinere werkzaamheden? Dan is een mini shovel een goede optie.

De machines van Schäffer zijn in te zetten in zowel de bouw- als in de agrarische sector. Een shovel is te koop met verschillende opbouwopties zoals een palletvork, grondbak en/of een balenklem. Kortom, dit zijn ideale machines voor diverse werkzaamheden die daarnaast ook ingezet kunnen worden in verschillende gebieden.

Shovels voor de Agri

De Schäffer shovels voor de agrarische sector zijn ideaal voor het verplaatsen en wegzetten van producten op hoogte. Voorbeelden hiervan zijn het leegrijden van stallen, het vervoeren van dieren en/of het vullen van een voermengwagen.

De mini shovels in de agri klasse zijn ontwikkeld om de hoogst mogelijke prestaties te kunnen leveren in de meest smalle ruimtes. Schäffer staat voor veiligheid en lage bedrijfskosten.

Shovels voor de Bouw

De Schäffer bouw shovels worden vooral gebruikt voor werkzaamheden als het tillen en verplaatsen van zware lasten, bijvoorbeeld bouwmaterialen zoals een pak stenen. Deze krachtige machines zijn superieur inzetbaar in de kleinste ruimtes.

Ook zijn er shovels te koop met een verlaagde uitvoering (SLT). Zij beschikken over een lagere totale hoogte. Hierdoor kunnen de machines ook onder zeer lage passages doorrijden. Het lage zwaartepunt van de SLT machines resulteert in een nog hogere kiplast en betere stabiliteit.

Veel gestelde vragen:

Er zijn zoveel verschillende modellen, maar welke voldoet aan mijn eisen?

Vrijwel alle shovels in het assortiment kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant. Er zijn verschillende opties, aanbouwdelen en versies. Ook is het belangrijk om bij jezelf na te gaan of je een gloednieuwe machine wilt kopen, of dat je liever voor een occasion gaat.

De medewerkers van Schäffer Nederland informeren je in ieder geval graag over de talrijke toepassingsmogelijkheden en de verschillende opbouwopties. Neem dus gerust contact met ons op voor meer info of een vrijblijvend advies!

Over welke aanbouwdelen beschikt Schäffer Nederland?

Schäffer Nederland heeft een ruim aanbod aan aanbouwdelen voor ieder model. Namelijk 34 verschillende. Voorbeelden hiervan zijn, een grondbak, een mestvork, een kuilhapper, een voerschuif en een balenklem. Met deze opties maak je jouw machine nog breder inzetbaar! Bekijk hier de brochure.

Voor welke doeleinden zijn de shovels van Schäffer geschikt?

De agrarische shovels zijn zeer geschikt voor verschillende doeleinden, zoals bij boerderijen, paardenhouderijen, groenvoorzieningen, wegenbouwers en gemeenten.

De compacte machines voor de bouw zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld woonwijken, stadscentra, bedrijfsterreinen, parken en nog veel meer.

Uiteraard kan een machine uit de rode lijn (agri) ook ingezet worden voor werkzaamheden op de bouw, en andersom.

Waar kan ik onderdelen voor mijn machine kopen?

Ook voor service & onderdelen ben je bij Schäffer Nederland op de juiste plek. Op de onderdelen pagina staat precies omschreven hoe je gemakkelijk de juiste onderdelen voor jouw machine kunt bestellen. Bij Schäffer Nederland ben je zeker van de originele A-kwaliteit, een snelle levering en krijg je advies van de Schäffer experts!

Waar moet je op letten bij het kopen van banden?

De prestaties van machines zijn erg afhankelijk van de banden. Wij bieden verschillende keuzes in banden aan om zo de machine precies af te stemmen op de werksituatie. Voorbeelden van onze banden zijn As Farmer-, As Tele-HD- en SKD banden. Per model en serie kan de keuze in profiel en maten variëren. Bekijk het volledige aanbod op onze banden pagina.

Overweeg je een Schäffer shovel te kopen? Kijk dan zeker naar het totale aanbod op onze assortimentspagina.
Deze pagina staat vol met zowel mini-, telescopische- en elektrische shovels.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken