Header Service

Service & Onderdelen

Ook voor service & onderdelen voor jouw Schäffer wiellader ben je bij Schäffer Nederland op de juiste plek!

schäffer service op locatie

Service

We voeren onderhoud en reparaties uit aan alle Schäffer wielladers. Schäffer Nederland heeft haar hoofdvestiging in Zeewolde en maar liefst 27 aangesloten dealers door heel Nederland. Daardoor is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt waarbij je reparatie en service kunt laten uitvoeren. Waar je ook woont- of werkt, als jouw Schäffer onderhoud nodig heeft ben je zeker van een korte reistijd en goed opgeleide Schäffer service monteurs!
Het is ook mogelijk om onderhoud en reparatie op locatie uit te voeren. Zowel de hoofdvestiging van Schäffer als verschillende dealers beschikken over complete servicebussen, waarmee we je uit de brand kunnen helpen op je werk- of thuislocatie.

Schaffer shovel onderdelen bestellen

Onderdelen

Ben je op zoek naar Schäffer onderdelen voor jouw shovel? Die kun je bij ons bestellen! Wellicht vind je het handig om eerst te kijken wat je precies nodig hebt. Dit is mogelijk via de portal van de Duitse fabrikant. Je komt hier door op de onderstaande knop te klikken. Je komt dan uit op een pagina waar je ‘guest access’ ziet staan; hiermee krijg je toegang tot de portal. In de portal kun je zoeken naar onderdelen met behulp van het serienummer van jouw machine. Direct bestellen via deze portal is helaas niet mogelijk, maar dit kan uiteraard wel via ons.

Als je je benodigde onderdelen bestelt bij Schäffer Nederland ben je zeker van de originele A-kwaliteit, een snelle levering en krijg je advies van de Schäffer experts!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken