De functies en mogelijkheden van de Schäffer knikladers

De knikladers van Schäffer zijn onder andere in te zetten om grote hoeveelheden grond te verplaatsen en ladingen te vervoeren. Een kniklader kun je gebruiken voor veel verschillende werkzaamheden. Hierdoor worden deze machines ook vaak ‘ware alleskunners’ genoemd. Zij dragen deze naam omdat de machines aangepast kunnen worden met diverse aanbouwdelen. Door deze opties kan de machine voor nóg meer verschillende werkzaamheden ingezet worden. Waar kom je deze krachtige machine nu precies tegen? Knikladers zijn vaak terug te vinden in de wegenbouw, maar ook in de agrarische sector met taken als het leegrijden van stallen en het vervoeren van hooibalen. Schäffer Nederland heeft verschillende knikladers te koop. Compacte knikladers behoren ook tot het uitgebreide assortiment. Het is een goede optie om voor deze machine te gaan wanneer jouw bedrijf over kleinere werkzaamheden beschikt.

De machines van Schäffer zijn in te zetten in zowel de agrarische- als in de bouw sector. De machines zijn ideaal voor diverse werkzaamheden in verschillende gebieden. Dit komt omdat de knikladers te koop zijn met verschillende opbouwopties zoals een palletvork, balenprikker en/of grondboor.

Schäffer Nederland beschikt over een assortiment met diverse modellen. Deze modellen verschillen grotendeels in gewicht. Het gewicht van de machine bepaalt namelijk het laadvermogen. Heb je een kniklader nodig voor zware werkzaamheden? Dan is het zeer belangrijk dat deze machine ook in gewicht zwaar genoeg is.

Kniklader voor de Agri

De Schäffer knikladers voor de agri sector zijn uitstekend voor werkzaamheden zoals het verplaatsen en wegzetten van producten op hoogte. Dit zijn taken als het leegrijden van stallen en/of het vullen van een voermengwagen.

De machines van Schäffer staan voor veiligheid en lage bedrijfskosten. De compacte knikladers in de agri sector zijn dan ook speciaal ontwikkeld om de hoogst mogelijke prestaties te kunnen leveren in de kleinste ruimtes.

Kniklader voor de Bouw

Werkzaamheden zoals het tillen en verplaatsen van zware lasten worden voornamelijk gedaan door knikladers voor de bouw. Toch zijn deze krachtige machines ook in te zetten in de meest kleine ruimtes.

Ook zijn er knikladers te koop met een verlaagde uitvoering (SLT). Deze machines beschikken over een lagere totale hoogte en kunnen daarmee onder zeer lage passages doorrijden. Het lage zwaartepunt van de SLT machines resulteert in een nog hogere kiplast en een betere stabiliteit.

Kniklader assortiment

Het totale assortiment van Schäffer Nederland bestaat uit compacte-, elektrische- en telescopische knikladers. Ieder model beschikt over zijn eigen Unique Selling Points. Één ding is zeker, de machines van Schäffer Nederland verhogen de productiviteit en bieden aanzienlijk rijplezier.

Meest gestelde vragen:

Er zijn zoveel verschillende modellen, maar welke voldoet aan mijn wensen?

Vrijwel iedere kniklader in het assortiment kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Er zijn talloze opties, aanbouwdelen en versies die toegepast kunnen worden. Verder is het van belang dat je bij jezelf na gaat of je een gloednieuwe machine wilt kopen, of dat je juist liever voor een occasion gaat.

De medewerkers van Schäffer Nederland staan altijd voor je klaar om je te informeren over de talrijke toepassingsmogelijkheden en de verschillende opbouwopties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Over welke aanbouwdelen beschikt Schäffer Nederland?

Schäffer Nederland beschikt over een ruim aanbod aan aanbouwdelen voor iedere machine. Dit assortiment bestaat uit maar liefst 34 verschillende opties. Voorbeelden hiervan zijn, een mestgrijper, een grondbak, een voerschuif, een balenprikker en een kuilhapper. Door het gebruik van deze aanbouwdelen maak je jouw machine nog breder inzetbaar! Klik hier voor de brochure.

Voor welke doeleinden zijn de wielladers van Schäffer geschikt?

De agrarische knikladers zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden, zoals bij boerderijen, paardenhouderijen, gemeenten, groenvoorzieningen en wegenbouwers.

De compacte knikladers voor de bouw zijn zeer geschikt voor woonwijken, parken, bedrijfsterreinen en nog heel veel meer.

Het is uiteraard ook mogelijk om een machine uit de rode lijn (agri) in te zetten voor werkzaamheden op de bouw, en andersom.

Waar kan ik onderdelen voor mijn machine kopen?

Schäffer Nederland heeft ook een speciale internetpagina voor service & onderdelen. Op deze onderdelen pagina staat precies omschreven hoe je eenvoudig de juiste onderdelen kunt bestellen. Bij Schäffer Nederland ben je zeker van de originele A-kwaliteit, een snelle levering en krijg je advies van de Schäffer experts!

Waar moet je op letten bij het kopen van banden?

De prestaties van de machines zijn sterk afhankelijk van de banden. Wij bieden verschillende banden aan om zo de machine precies af te stemmen op de specifieke werksituatie. Het assortiment bestaat onder andere uit, As Tele-HD-, MTP- en As Farmer banden. Per model en serie kan de keuze in profiel en maten variëren. Bekijk het volledige aanbod op onze banden pagina.

Overweeg je een Schäffer kniklader te kopen? Neem dan zeker een kijkje op de assortimentspagina voor het totale aanbod. Deze pagina staat vol met compacte-, telescopische- en elektrische knikladers.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken