De wielladers van Schäffer zijn ware alleskunners

Een wiellader is te gebruiken om onder andere grote hoeveelheden grond te verplaatsen en ladingen te vervoeren. Deze machine kan voor veel verschillende werkzaamheden ingezet worden en is daarmee een ware alleskunner. Dit is deels te danken aan de diverse aanbouwdelen die te gebruiken zijn op jouw wiellader. Hierdoor is het mogelijk om de machine nog meer verschillende werkzaamheden te laten uitvoeren. Deze krachtige machine is bijvoorbeeld terug te vinden in de wegenbouw maar ook in de agrarische sector met bijvoorbeeld het leegrijden van stallen. Schäffer Nederland heeft diverse wielladers te koop. Een compacte wiellader is bijvoorbeeld een goede optie wanneer jouw bedrijf over kleinere werkzaamheden beschikt.

De machines van Schäffer zijn in te zetten in zowel de agrarische- als in de bouw sector. Een wiellader is te koop met verschillende aanbouwdelen zoals een balenklem, grondbak en/of palletvork. Kortom, deze machines kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren in verschillende gebieden.

Schäffer Nederland beschikt over een groot assortiment. Deze modellen verschillen voornamelijk in gewicht. Wist je dat het gewicht het laadvermogen bepaalt? Wanneer je jouw machine wilt inzetten voor zware werkzaamheden, is het dus erg belangrijk dat deze dus ook zwaar genoeg is.

Wiellader voor de Agri

De agri wielladers van Schäffer zijn uiterst geschikt voor het verplaatsen en wegzetten van producten op hoogte. Voorbeelden hiervan zijn het vervoeren van hooibalen en/of het vullen van een voermengwagen.

De compacte wielladers in de agri klasse zijn ontwikkeld om de hoogst mogelijke prestaties te kunnen leveren in de kleinste ruimtes. Schäffer staat voor veiligheid en lage bedrijfskosten.

Wiellader voor de Bouw

De Schäffer wielladers voor de bouw sector worden vooral gebruikt voor werkzaamheden zoals het tillen en verplaatsen van zware lasten. Deze krachtige machines zijn uiterst inzetbaar in de meest smalle ruimtes.

Schäffer Nederland heeft ook wielladers te koop met een verlaagde uitvoering (SLT). Deze machines hebben een lagere totale hoogte. Hierdoor kunnen zij onder erg lage passages doorrijden. Het lage zwaartepunt van de SLT machines resulteert in een nog hogere kiplast en betere stabiliteit.

Wiellader assortiment

Het assortiment bestaat niet alleen uit krachtige compacte wielladers, maar ook uit telescopische en elektrische. Ieder model beschikt over zijn eigen unieke kenmerken die geschikt zijn voor specifieke werkzaamheden. De machines van Schäffer Nederland verhogen de productiviteit en bieden aanzienlijk rijplezier.

Meest gestelde vragen:

Er zijn zoveel verschillende modellen, maar welke voldoet aan mijn wensen?

Nagenoeg iedere wiellader in het assortiment kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Er zijn verschillende aanbouwdelen, opties en versies. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan of je een gloednieuwe machine wilt kopen, of dat je juist meer de voorkeur geeft aan een occasion.

De medewerkers van Schäffer Nederland informeren je altijd graag over de talrijke toepassingsmogelijkheden en de verschillende opbouwopties. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies!

Over welke aanbouwdelen beschikt Schäffer Nederland?

Schäffer Nederland beschikt over een groot aanbod aan aanbouwdelen voor ieder model. Dit zijn maar liefst 34 verschillende. Enkele voorbeelden hiervan zijn, een grondbak, een mestgrijper, een pelikaanbak, een rubberschuif en een balenprikker. Met het toevoegen van aanbouwdelen maak je jouw machine nog breder inzetbaar! Bekijk voor meer info de brochure.

Voor welke doeleinden zijn de wielladers van Schäffer geschikt?

De wielladers voor de agri sector zijn uiterst geschikt voor meerdere doeleinden, zoals bij groenvoorzieningen, boerderijen, paardenhouderijen, gemeenten en wegenbouwers.

De compacte wielladers voor de bouw zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld woonwijken, stadscentra, parken, bedrijfsterreinen en nog zoveel meer.

Uiteraard kan een gele machine (bouw) ook ingezet worden voor werkzaamheden in de agri sector, en andersom.

Waar kan ik onderdelen voor mijn machine kopen?

Ook voor service & onderdelen ben je bij Schäffer Nederland aan het goede adres. Op de onderdelen pagina van www.schaffer.nl staat precies omschreven hoe je direct de juist onderdelen voor jouw machine kunt bestellen. Bij Schäffer Nederland ben je zeker van de originele A-kwaliteit, een snelle levering en ontvang je advies van de Schäffer experts!

Waar moet je op letten bij het kopen van banden?

De prestaties van de machines zijn erg afhankelijk van de banden. Schäffer Nederland heeft verschillende opties op het gebied van banden om zo de machine precies af te stemmen op de werksituatie. Het assortiment bestaat onder andere uit MPT-, PG7- en All-Ground banden. Per model en serie kan de keuze in profiel en maten variëren. Het volledige aanbod kun je vinden op onze banden pagina.

Overweeg je een Schäffer wiellader te kopen? Neem dan zeker een kijkje op onze assortimentspagina voor het gehele aanbod. Deze pagina staat in het teken van compacte-, telescopische- en elektrische wielladers.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken