Header Toebehoren

Waar moet je op letten bij het kopen van wiellader aanbouwdelen?

Schäffer wielladers zijn allround machines die met vele werktuigen uit te rusten zijn. Schäffer levert af-fabriek een compleet aanbod aan wiellader aanbouwdelen. In het programma vind je o.a. standaard bakken, volume- en pelikaanbakken, evenals balenklemmen en veegmachines. Er zijn zelfs maaimachines en grondboren beschikbaar, die jouw shovel nog breder inzetbaar maken!

In de infrasector levert Schäffer Nederland de wielladers veelal op klantwens af met een grondbak, puinbak en palletlepels, zodat de wiellader klaar is voor de meest voorkomende werkzaamheden. De bakkeuze hangt sterk af van de bandenkeuze die de breedte van de machine bepaalt. Een standaard bak is meestal 5 tot 10 cm breder als de breedte over de banden van de wiellader.

Voor de agrarische wielladers zijn er onder andere kuilhappers, mestklemmen, rubberschuiven en boxeninstrooiers verkrijgbaar. Het complete aanbod is te vinden in de onderstaande brochure. Belangrijk bij de keuze voor aanbouwdelen zijn de beschikbare liters olie voor de eventuele aandrijving ervan en het hefvermogen van de wiellader. Heeft u al een voorlader met bijbehorende aanbouwdelen? Dan is een euro-snelwissel een goede optie voor aan uw nieuwe Schäffer wiellader.

  • Toebehoren bak - wiellader aanbouwdelen
  • Toebehoren kuilhapper - wiellader aanbouwdelen
  • Toebehoren pelikaanbak - wiellader aanbouwdelen
  • Toebehoren mulcher - wiellader aanbouwdelen

Belangrijk om te weten zijn de Schäffer snelwissel maten, SWH 1 en 2. De SWH1 (645mm breed) is de nieuwe standaard voor de kleinere shovels tot en met de Schäffer 2445 en 2630. Daarna zijn de shovels uitgerust met SWH2 (860mm breed). Het oudere systeem van Schäffer met kokeropname aan de bovenzijde is ook beschikbaar.

Voor andere wensen en snelwissel soorten kun je contact met ons opnemen.
Koop je een Schäffer via een van onze dealers? Het kan zijn dat het aanbod dan verschilt, overleg in dat geval met de desbetreffende dealer.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken