De kracht van compacte shovels

Compacte shovels zijn veelzijdige en krachtige machines die voor verschillende werkzaamheden gebruikt worden. Minishovels bieden een indrukwekkende combinatie van mobiliteit, kracht en precisie. Door deze kenmerken zijn deze type machines tegenwoordig onmisbaar geworden op bouwplaatsen, landbouwbedrijven, maneges, enzovoort.

Compacte shovels van Schäffer Nederland

Het meest opvallende kenmerk van compacte shovels is natuurlijk het formaat. Deze machines zijn kleiner en wendbaarder dan de traditionele shovels. Deze machines zijn bijvoorbeeld ideaal voor kleine ruimtes en smalle gangen. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat ze gemakkelijk kunnen manoeuvreren, zonder in te leveren op prestaties. Daarnaast is er ook een breed scala aan aanbouwdelen mogelijk. Hierdoor zijn compacte shovels échte veelzijdige allrounders. Afgelopen jaar heeft Schäffer Nederland twee gloednieuwe compacte shovels gelanceerd, namelijk de Schäffer 1622 en de Schäffer 1422 SGT.

Schäffer 1622

De Schäffer 1622 is een minishovel met extreem compacte afmetingen en een hoge hydraulische output. De 1622 is de meest compacte shovel die Schäffer tot nu toe heeft gebouwd en is speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector. Deze shovel is perfect inzetbaar voor werk op maneges en in stallen met beperkte doorgang. Daarnaast is de 1622 ook ideaal voor dagelijkse werkzaamheden die voorheen met de hand werden gedaan. Met een totale breedte van slechts 89 cm past de Schäffer door iedere smalle doorgang. Deze 1,3 tons shovel kan het werk een stuk sneller, eenvoudiger en productiever maken.

Schäffer 1422 SGT

De Schäffer 1422 SGT is uitzonderlijk compact en beschikt over een indrukwerkkende hydraulische output. Het bijzondere aan deze machine is dat deze enorm veelzijdig is, waardoor deze in te zetten is voor zowel agri- als bouwwerkzaamheden. De Schäffer 1422 SGT is dé ideale multitasker om het gehele jaar door te gebruiken, voor allerlei verschillende werkzaamheden. Deze machine is namelijk ook in staat om ladingen tot 810 kg op te tillen tot een hoogte van 2,23 meter.

1422 SGT Compacte Schäffer shovel

Wil jij een compacte shovel uitproberen?

Ben jij nieuwsgierig naar de compacte shovels? Vraag dan een gratis demo aan! De machine kan vanaf begin 2024 getest worden bij Schäffer Nederland in Zeewolde. Tijdens de demo kun je diverse functies en mogelijkheden van de shovel verkennen en alle vragen stellen die bij je opkomen. Je kunt de demo alvast aanvragen op de desbetreffende machine pagina.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Schäffer 2630