Ontdek de Schäffer 2428-2 op de Groene Sector

De Groene Sector Vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Dit jaar vindt de beurs plaats op 9, 10 en 11 januari in evenementenhal Hardenberg en Schäffer Nederland is hier uiteraard aanwezig! Wij presenteren dit jaar de Schäffer 2428-2 op onze stand. Tijdens de beurs kunnen wij je alles vertellen over de beste shovels voor de groentechniek.

Schäffer 2428-2

De Schäffer 2428-2 wiellader is dankzij de perfecte combinatie van vermogen, rijcomfort en betrouwbaarheid geschikt voor alle mogelijke toepassingen. De hydrostatische aandrijving levert hoge stuwkrachten bij een tegelijkertijd zeer laag brandstofverbruik. Daarnaast is de besturing van de wiellader zeer eenvoudig en intuïtief. Met meer dan 40 verschillende modellen biedt Schäffer altijd de juiste shovel voor werkzaamheden in de groensector.

Schäffer 2428-2

Krijg een helikoptervlucht cadeau bij aankoop van een shovel!

Wanneer jij een offerte aanvraagt op de Groene Sector en dit een aankoop wordt vóór 31 januari, krijg je van ons een helikoptervlucht boven de Veluwe cadeau! Deze actie geldt op alle machines en is alleen geldig tijdens en op het beursterrein van de Groene Sector in Hardenberg. Breng dus zeker een bezoek aan onze stand (nummer 691) !

Bekijk ook de Takeuchi minigravers

Op de Groene Sector delen wij een deel van onze stand met ons zusterbedrijf Takeuchi Benelux. Hier worden dus ook de TB210R en de gloednieuwe TB320 gepresenteerd.

TB320 - TB210R

Meld je aan voor de Groene Sector 2024!

Heb jij zin om langs te komen op onze stand? Meld je dan nu aan via onderstaande knop voor gratis tickets!

Wil je meer weten over de Groene Sector in Hardenberg? Bekijk dan de website.

Actievoorwaarden

  • De actie is enkel geldig tijdens de Groene Sector in de periode van dinsdag 9 januari tot en met donderdag 11 januari 2024.
  • De actie geldt enkel op het beursterrein van de Groene sector beurs in Hardenberg.
  • De actie is alleen geldig voor de eindklant. Dealers, partners, wederverkopers etc. zijn uitgesloten van deze actie.
  • Bij aankoop van een nieuwe Schäffer shovel ontvang je een gratis helikoptervlucht voor max. 4 personen of max. 320 kg.
  • Je ontvangt de gratis helikoptervlucht alleen bij aankoop van de shovel wanneer er sprake is van een concrete offerte aanvraag op 9, 10 en 11 januari 2024 en leidt tot een daadwerkelijke aankoop vóór 31 januari.
  • Schäffer Nederland behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.
  • In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan melding worden gedaan op t www.schaffer.nl/nieuws
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen, kortingscodes en/of acties.
  • Het is niet mogelijk om in plaats van de helikoptervlucht korting te ontvangen.
  • Schäffer Nederland is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
serene-seas-instagram-post-1
Schäffer Nederland
Specialist in wielladers voor de agri- en bouwsector

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken