Uitbreiding Schäffer fabriek is bijna voltooid!

Schäffer (Erwitte – Duitsland) investeert in nieuwe productiehallen

Er is een flinke groei van productie capaciteit aanstaande voor Schäffer. Een constant grote vraag en nieuwe verkooppartners vragen om een flinke uitbreiding van de fabriekshallen. Al met al wordt de productieruimte vergroot met bijna 3.000 m2. Ongeveer een derde hiervan komt door de uitbreiding van het bulkgoederenmagazijn en twee derde is toe te schrijven aan de uitbreiding van de eindassemblage. Hier komen drie nieuwe productielijnen beschikbaar. Met de uitbreiding van het productiegebied groeit ook het aantal medewerkers met 15%.

“We kijken ernaar uit om in de toekomst nog effectiever op de toegenomen vraag te reageren”, legt directeur Rüdiger Lohoff van Schäffer uit. “Door de uitbreiding zal onze productie met 30% toenemen. Bovendien vergroten we onze kwaliteitsborgingscapaciteiten om ook in de toekomst de hoge kwaliteitsstandaard van onze machines te waarborgen”, aldus Rüdiger Lohoff.

In Nederland worden zowel de wielladers voor de agri- als de bouw sector gedistribueerd door Schäffer Nederland. Dit doen ze niet alleen, maar in samenwerking met een netwerk van inmiddels 30(!) zorgvuldig geselecteerde dealers door heel Nederland.

Schäffer Nederland & haar dealers informeren je graag over de talrijke toepassingsmogelijkheden en de verschillende opbouwopties bij de aankoop van een nieuwe shovel. Ook garanderen we een optimale service. Bij ons kun je altijd terecht voor het bestellen van onderdelen en onderhoud of reparaties aan je shovel.

Met een netwerk van 30 dealers is er dus altijd wel één bij jou in de buurt! Ideaal wanneer je eens een Schäffer shovel wilt testen en ook erg handig bij aankoop, aangezien je voor de service niet half Nederland hoeft te doorkruisen.

Kijk op www.schaffer.nl/vestigingen welke Schäffer dealer het dichtst bij jouw bedrijf gevestigd is.

Schäffer fabriek
Bovenaanzicht van de nieuwe productiehallen bij de Duitse wiellader specialist/producent Schäffer.
serene-seas-instagram-post-1
Schäffer Nederland
Specialist in wielladers voor de agri- en bouwsector

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken